Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV diesel ?!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 200 кс - 1470 кг
    Alfa Romeo GTV 2.0 TS 150 ks - 1370 кг
    Alfa Romeo GTV 1.9 JTD 105 - пак около 1370 кг

Брерата разполага с доста повече кончета . А защо не са и сложили 1.9 дизел .
    Производството на GTV започва пред 1995г . Тогава инжинерите са имали уникалната възможност да сложат 1.9 TD 90 на спортен автомобил , може би пък и 2.5 TD VM За втората фаза е можело да сложат 105 или 136 коньов дизел , но пак са пропуснали . Някой спомена чип . Ами всички ли дизели се репамват . Огромна част от тях си остават сток . Тук си се кефим на дизелите заради това , че не са акцизни , лесно могат да станат на конете на акцизна и харчат прилично

Само този майстор да не е сложил мотор от Пунто или Стило софт 80 кс Щом е казал Фиат 2000г , те пак са си 105 фабрично ...

А за извращение - то и на Порше сложиха дизел
    Не се замислих за това в годините което спомена от 95... Добре де, можели са поне от 2001 да ги сложат
    Лека поправка: 156 1.9 115 коня тежи точно 1300 кг. Теглихме такава на кантар.

Comment

Що го приемате за извръщение да се сложи дизелов мотор на хубава кола! Не го разбирам това и тоя спор. Мн ми харесва брера, но никога не бих си купил бензин от нея.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

И защо не би си купил ,защото гори много ли ?? На Brera-та разхода и е най малкият проблем ,както и на GTV-то
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Fiat Bravo II 1.4 90hp
        sigpic
        Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
          И защо не би си купил ,защото гори много ли ?? На Brera-та разхода и е най малкият проблем ,както и на GTV-то
          Мммм там вече влизаме в една друга сектантска материя - бензина там е Опел ..............
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Ще дам толкова пари за кола, нема се притеснявам за разхода, не ме кефи бензина, нито звука, нито нищо, просто не съм фен. За мен дизеловият двг е по-здрав, по малко електроника има, определено за мен е по-добрият. Колко да гори 10-12 литра. Извращение е за мен да дам 35 бона за кола и после да ме вкарва в бокса на месец, щото двг все нещо му става . Ако си купувате 159, що все дизел се купува, същото...
            Last edited by rusiq86; d.m.y г., 13:51.
            sigpic

Comment

159 не е Brera !!!!!!!
              Fiat Bravo II 1.4 90hp
              sigpic

Comment

Кой е казал, че е колега, това са си две отделни коли, и двете имат скъпа поддръжка и са си добри. и на двете бих се качил
                sigpic

Comment

Не ми се спори колеги
                  МИР
                  Last edited by mochko1; d.m.y г., 14:50.
                  Fiat Bravo II 1.4 90hp
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
                    От кой град си? Искаш ли да направим залог за 156 ( на едни килограми са с гтв-то ) 115 к.с. с чип срещу твоетo GTV?
                    Би било унижение за колата ми,освен това не искам парите ти-имам си достатъчно!
                    Добре е да правиш разлика между спортна кола и семеен седан.Ще ти изнеса една кратка лекция,защото виждам,че не знаеш и се излагаш пред много хора.
                    1)спортна кола се нарича спортна,защото се различава от семейните коли
                    2)спортната кола е по-лека,по-бърза,с по-висока максимална скорост,по-висок въртящ момент
                    3)спортната кола е със спортно окачване различно от това на семейните коли
                    4)спортната кола е с различна аеродинамика,което още вдига характеристиките й
                    5)спортната кола има и различна спирачна система,защото трябва да може и да спира

Спортната кола не е ниска,за да изглежда яко само,дизайна на ГТВ не е мислен единствено за да е як.155 коня не са за украса,по-високия въртящ момент не е някаква простотия,по-високата максимална скорост и ускорение също имат значение.ГТВ е по-лека освен това.

Ама е излишно да ти обяснявам,ти имаш вълшебен чип купен от ибей или пазара и той превръща семейния седан в спортна кола!!!Как не се сетих,ами се чудя защо ПИНИНФАРИНА и другите инженери и дизайнери са направили ГТВ,като той е неуспешен проект за спортна кола и така зле продаван

Comment

Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщение
                      Би било унижение за колата ми,освен това не искам парите ти-имам си достатъчно!
                      Добре е да правиш разлика между спортна кола и семеен седан.Ще ти изнеса една кратка лекция,защото виждам,че не знаеш и се излагаш пред много хора.
                      1)спортна кола се нарича спортна,защото се различава от семейните коли
                      2)спортната кола е по-лека,по-бърза,с по-висока максимална скорост,по-висок въртящ момент
                      3)спортната кола е със спортно окачване различно от това на семейните коли
                      4)спортната кола е с различна аеродинамика,което още вдига характеристиките й
                      5)спортната кола има и различна спирачна система,защото трябва да може и да спира

Спортната кола не е ниска,за да изглежда яко само,дизайна на ГТВ не е мислен единствено за да е як.155 коня не са за украса,по-високия въртящ момент не е някаква простотия,по-високата максимална скорост и ускорение също имат значение.ГТВ е по-лека освен това.

Ама е излишно да ти обяснявам,ти имаш вълшебен чип купен от ибей или пазара и той превръща семейния седан в спортна кола!!!Как не се сетих,ами се чудя защо ПИНИНФАРИНА и другите инженери и дизайнери са направили ГТВ,като той е неуспешен проект за спортна кола и така зле продаван
                      Ясно... Значи те е страх. Айде карай си колата и не се обаждай като нямаш топки да докажеш това което говориш.

Comment

Първоначално публикувано от RoMAN Покажи съобщение
                        Ясно... Значи те е страх. Айде карай си колата и не се обаждай като нямаш топки да докажеш това което говориш.
                        И кво сега,да ти кажа 1000лв залог или 10 000лв и ти да ми кажеш добре,да те победя както за всички е ясно,че ще стане,ти да почнеш да ми го овърташ,да ме влачиш с парите,да почна да те търся,щото аз съм от хората които си държат на думата и когато те намеря кво?Има ли смисъл всичко тва?Способен ли си да поемеш риска?

Comment

Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщение
                          И кво сега,да ти кажа 1000лв залог или 10 000лв и ти да ми кажеш добре,да те победя както за всички е ясно,че ще стане,ти да почнеш да ми го овърташ,да ме влачиш с парите,да почна да те търся,щото аз съм от хората които си държат на думата и когато те намеря кво?Има ли смисъл всичко тва?Способен ли си да поемеш риска?
                          Пиши ми на личен ако си заинтересован. Ако не, трай си и не се обаждай без да си пробвал.

Comment

Гтв, е една прекрасна спортна кола, но това не значи че не може да бъде съборена, било то от 115кс с чип. Направете гонката и да видим. Иначе има определено спортно излъчване.
                            sigpic

Comment

Ае да си остане разговора по темата и псевдо рацери да си спорят за супер бягащите коли в темите предоставени за целта . Човека пита в първият си пост дали има такава кола - GTV 1.9 JTD - ОК заводско няма и някой си е правил ТНТМ . В крайна сметка темата се изроди и заприлича на 95% от темите в "Моторспорт и рейсинг" Нито е мястото нито е раздела за такива спорове . После пак в раздела "Относно Форума" ще наискачат теми от рода на - Защо пак имам предупреждение или наказание .

П.С. Моля някой с права да поразчисти и да заключи темата по която общо взето няма какво повече да се каже .
                              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Мдаа сънни е много прав Сега остава някой да мушне дизел в спайдер и да споделя с нас с къв мегаизвънземен шампоан си мие врата след като се повози
                                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                                sigpic
                                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                                X